Der er altid nogen i verden der foretager sig noget smart, inden trenden kommer til resten af befolkningen. Er du en af dem der tænker: ”hvorfor var jeg ikke en af dem, der hoppede på vognen først?”, så har du den gyldne chance lige nu.

Hele Danmark er kommet rigtig godt med på miljørigtighedsvognen, dog er der stadig rigtig god plads til forbedringer – især under virksomhedernes IT-udstyr og strukturen. For med virtualisering af IT kan du spare penge på indkøb af IT-udstyr, spare på strømregningen og hjælpe IT-sektoren med at blive mere miljørigtig.

Altså vil du i din virksomhed spare penge på både indkøb, strøm og ikke mindst blive en miljørigtig virksomhed, hvis du bruger Nielco IT til at implementere virtualisering af IT i din virksomhed. Du kan blive en af dem, der hopper op på vognen først, inden den resten af befolkningen får øjnene op.

Energirigtigt og økonomisk korrekt

Virtualisering af IT gør det eksempelvis muligt, at du kan dele din fysiske server op i flere dele. Dermed kan du skabe virtuelle servere, der agerer som selvstændige servere inde i serveren. Det er rigtig smart, for så behøver du ikke 2 fysiske servere, for at køre 2 forskellige styresystemer – du kan nøjes med én fysisk server, og dele den op til flere virtuelle servere.

Så skal du kun købe én fysisk server, og du sparer penge på strømmen, da du derefter kun har én server som skal bruge strøm. Det er utrolig smart, energirigtig og økonomisk korrekt. For en fysisk server bruger ikke 100% af sin kapacitet hvis den kun kører én software eller ét styresystem, dette gør den gamle form meget ineffektiv.

Virtualisering af IT optimerer denne proces, og udnytter den fysiske server fuldt ud – det sparer også miljøet for en masse unødvendig CO2 – derfor vil virtualisering af IT i din virksomhed være et logisk valg både økonomisk men også miljømæssigt.

Få professionel IT-rådgivning i dag

Har du også lyst til at spare penge, minimere strømregningen og på samme tid hjælpe miljøet? Så kan virtualisering af IT i din virksomhed være lige det, som opfylder alle tre ting. Det kræver en IT-specialist at udføre virtualisering af IT helt korrekt, så det er en langsigtet løsning.

Nielco IT hjælper mere end gerne med dette, og vores interesse er at hjælpe din virksomhed, så den optimeres på alle punkter i forhold til det IT. På vores hjemmeside kan du også se vores certifikat fra ordningen for CO2-neutrale hjemmesider, hvilket også bekræfter vores interesse i at sprede miljørigtige løsninger indenfor IT.

Ring til os på 70 13 63 23 – få sparet penge, bliv miljørigtig og få en fremtidssikret IT-løsning fra Nielco IT. Du kan også sende os en e-mail, og høre mere om virtualisering af IT og hvordan det helt præcist kan gavne netop din virksomhed.