Førhen var der en stor tendens til at bruge så meget som muligt, der skulle være rigtig meget IT-udstyr, og det skulle helst være det største af det største – for hvad nu hvis der blev brug for det? I dag er tankegangen det modsatte, nu tænker vi på grøn teknologi og vi tænker på grøn IT.

Sandheden er at overforbruget af IT-udstyr aldrig nåede at blive brugt 100%, servere blev aldrig udnyttet fuldt ud – og det taber man penge på. Derfor kan du igennem Nielco IT få sparet en masse penge på IT, blot ved at implementere virtualisering af IT i virksomheden.

Virtualisering af IT betyder eksempelvis at du har én server, hvor der er flere virtuelle servere inde i serveren. Du deler altså serveren op, så der kan køre flere forskellige styresystemer, applikationer og andet software i disse virtuelle servere. Der er ikke længere brug for flere forskellige servere til hvert enkelt software eller styresystem. Det sparer dig penge på indkøb af IT-udstyr, og samtidig falder strømregningen drastisk.

Optimer IT-strukturen i din virksomhed

Nielco IT er en virksomhed, som har til opgave at sørge for IT-driften og IT-udstyr er stabilt i din virksomhed. Vi supporterer din virksomhed, så du kan være mere produktiv og effektiv i dit arbejde, mens vi klarer IT-afdelingen. Derfor har vi også interesse i at optimere IT-strukturen i din virksomhed.

For ved at optimere, kan man udnytte potentialet i eksempelvis servere. Ved at skabe flere virtuelle servere på én fysisk server, kan man spare strøm, udlede mindre CO2 og agere i en virksomhed som har fremtidssikret IT. Der er også mindre udgifter til servere og IT-udstyr, hvis man benytter sig af virtualisering af IT med Nielco IT.

Med hensyn til CO2, så er Nielco IT hjemmesiden også CO2 neutral, hvilket sender et signal om vores interesser i forhold til miljøet. Derfor vil vi mere end gerne hjælpe dig, når din virksomhed gerne vil spare penge og beskytte miljøet med virtualisering af IT.

Få virtualisering af IT implementeret i dag

Det kan næsten være for godt til at være sandt, at man kan skabe flere virtuelle servere på én enkelt fysisk server – men det er så helt korrekt forstået. Optimering og effektivisering er nøgleordene for succes i det 21. Århundrede, og sammen med Nielco IT kan du også få virtualisering af IT i din virksomhed.

Der er mange gode fordele ved at få virtualisering af IT i din virksomhed, så det er kun et spørgsmål om tid, før vi ser et paradigmeskift indenfor IT-struktur. Hop med på den miljørigtige vogn allerede i dag og spar penge, tid, strøm og støt miljøet.

Ring til os på 70 13 63 23 allerede i dag og lad os snakke omkring virtualisering af IT i din virksomhed. Du kan også udfylde vores smarte ”ring mig op” formular, så ringer vi dig op.

Vil du gerne sende os specifikationer af din nuværende IT-struktur og servere, kan du sende os en e-mail. Vi svarer altid venligt tilbage, og er mere end glade for at hjælpe med at optimere jeres IT-struktur.