Stærk endpoint beskyttelse for hver enhed i din virksomheds netværk

Beskyttelse på enhedsniveau

Hos Nielco IT forstår vi vigtigheden af at sikre hver eneste enhed i dit netværk mod cybertrusler. Fra computere til smartphones udgør hvert enhedspunkt en potentielt sårbar indgang. Vores endepunktsbeskyttelsesløsninger er designet til at sikre, at ingen enhed er i stand til at åbne døren for angrebere.

Omfattende sikkerhed

Vores endepunktsbeskyttelse går ud over blot at opdage og blokere trusler. Vi tilbyder en omfattende tilgang, der beskytter dine enheder mod malware, phishing, ransomware og andre avancerede trusler. Uanset hvilken type enhed, der er en del af dit netværk, kan du være sikker på, at vores løsninger holder den sikker.

Centralt administreret beskyttelse

Vi gør det nemt for dig at opretholde en konsekvent sikkerhed på tværs af alle dine enheder. Med vores centralt administrerede løsninger kan du nemt overvåge, implementere opdateringer og reagere på trusler i realtid. Dette giver dig fuld kontrol og sikkerhed uden besværet.

Ekspertise og erfaring

Vores team af sikkerhedseksperter har årtiers erfaring med at beskytte enheder mod trusler. Vi kombinerer vores dybdegående viden med de seneste teknologiske fremskridt for at sikre, at vores endepunktsbeskyttelsesløsninger altid er i forkant med truslerne.

Din virksomheds sikkerhed begynder med endepunkterne

Endepunkter (endpoints) udgør det sidste forsvarslinje mod cyberangreb. Med vores endepunktsbeskyttelse (endpoint protection) kan du være sikker på, at hver enhed i dit netværk er beskyttet mod potentielle trusler. Beskyt din virksomheds mest sårbare indgange i dag.

Kontakt os for at lære mere om vores endepunktsbeskyttelsesløsninger og hvordan de kan styrke din virksomheds sikkerhed.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen - så tager vi en hurtig og uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din virksomheds IT.

Seneste på bloggen

Beskyttelse af fjernarbejdere mod cybertrusler

Beskyttelse af fjernarbejdere mod cybertrusler

I takt med den teknologiske udvikling og de seneste globale begivenheder har fjernarbejde aldrig været mere populært. Mange virksomheder har set fordelene ved at lade deres medarbejdere arbejde hjemmefra, herunder øget fleksibilitet, lavere omkostninger og forbedret...

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Har din virksomhed styr på behandlingen af den data, som I indsamler om kunderne? Ellers er det på høje tide at få det. Den 25. maj 2018 træder EU's nye forordning om behandling og opbevaring af persondata – den såkaldte GDPR (General Data Protection Regulation) i...