Fjernsupport

Fjernsupport

Nielco IT tilbyder hurtig og effektiv hjælp via fjernsupport til virksomheder, der ønsker her-og-nu-hjælp

Driller computeren i firmaet, og er der en vigtig opgave, der skal være færdig inden for kort tid? Eller vil dit firma bare gerne have hjælp uden at have en IT-konsulent ud? Hvis du kan nikke genkendende til disse spørgsmål, er fjernsupport løsningen på dine computerproblemer.

Få hjælp fra distancen

Fjernsupport, eller remote support, som det også hedder, er det sidste nye inden for IT-konsulentbistand. Det er løsningen på alle IT-problemer, hvor der ikke nødvendigvis behøver at være en IT-konsulent fysisk til stede i nærheden af computeren.

Fjernsupport går i al sin enkelthed ud på, at Nielco IT for en kort stund overtager kontrollen med den pågældende computer. Herefter kan konsulenten styre computeren fra sin egen computer, og i løbet af kort tid er problemet typisk løst. Efterfølgende bliver forbindelsen afbrudt, så man selv har kontrollen over computeren igen.

Dette betyder altså, at der bliver sparet både tid og penge, hvilket i sidste ende kommer kunden til gavn.

Remote support er typisk målrettet små og store virksomheder, der er afhængige af, at deres IT-systemer fungerer og kører optimalt. I sådanne situationer kan et tabt dokument eller et computernedbrud koste firmaet dyrt, hvorfor det gælder om at få løst problemet så hurtigt og effektivt som overhovedet muligt.

Udfyld formularen

* = Obligatorisk felt

Nielco IT er en velrenommeret virksomhed inden for IT-branchen, og firmaet har mange års erfaring. Nielco IT klarer alle opgaver, der relaterer sig til en computer eller dets software. Derfor er det en garanti for hurtig og sikker hjælp, når uheldet er ude.

Nielco IT tilbyder selvfølgelig også konsulentbesøg og telefonsupport, ligesom vi også rådgiver om IT-investeringer, hjælper til med opsætning af komplicerede computersystemer og sikrer optimal drift i forhold til firmaets netværk af computere.