Vore kompetencer omfatter blandt andet:

IT-ydelser

Få IT konsulentbistand og rådgivning indenfor bl.a. disse typer opgaver for virksomheder:

 • IT-sikkerhed og Business IT Continuity
 • Hurtig og sikker hjælp ved virusangreb og IT nedbrud
 • Solid hjælp til forebyggelse i mod nedbrud og IT driftsstop
 • Decentral IT drift og IT service
 • Windows Servere, Microsoft Exchange Server og Internet Information Server
 • Microsoft Windows computere
 • Microsoft Office 365 Hosted Exchange
 • Online backup og sikker reetablering efter nedbrud
 • Fejlsøgning og opgradering af eksisterende IT udstyr
 • Sikker IT fjernsupport på computere og servere og firewalls
 • IT Outsourcing og ressourceforstærkning på interne IT projekter
 • Opsætning af kablet og trådløst Netværk

Har du brug for hjælp til en type opgave, som du ikke kan se ovenfor, eller har du spørgsmål?

Kontakt Nielco IT i dag på 70 13 63 23

– og få et uforpligtende tilbud, eller brug kontaktformularen.

Udfyld formularen

* = Obligatorisk felt

Professionel konsulentbistand i forbindelse med virksomheders online synlighed på internettet

Der er meget en virksomhedsejer, selvstændig og beslutningstager skal tænke over, når en virksomhed skal i vækst og drives fremad – et af dem omhandler markedsføring. Nu om dage er online markedsføring meget populært, netop fordi at så mange mennesker søger på internettet, inden de tager en beslutning.

Online markedsføring kan hjælpe din virksomhed med at blive synlig på internettet, for meget handler om at skabe online synlighed, så din virksomhed kan blive set af potentielle kunder, der leder efter lige præcis det, som du kan tilbyde dem. Du kender sikkert til nogle af begreberne og teknikkerne indenfor online markedsføring, blandt andet kan SEO (Search Engine Optimization) /søgemaskineoptimering, bannerreklamer og annoncering via Google AdWords nævnes. Der findes selvfølgelig også andre teknikker, såsom Social Media Marketing o. lign.

Uanset hvilken slags teknik der benyttes, når din virksomhed skal synliggøres online, så er det vigtigt med resultater. For en markedsføringskampagne er noget alle kan lave, men det er kun de få og mest erfarne der kan skabe værdifulde resultater, der driver din virksomhed fremad mod vækst og meromsætning.

Online synlighed med Nielco IT?

Som du nok allerede ved er Nielco IT et IT firma, der har base i Hinnerup og Hadsten. Vi har specialiseret os indenfor IT sikkerhed til virksomheder i Favrskov, Aarhus, Silkeborg og Randers. De værdier vi lever og ånder efter, er værdier såsom professionalitet, tillid og pålidelighed – disse værdier er også overført til vores division, der omhandler online markedsføring og hvordan din virksomhed skaber synlighed online.

Nielco IT har nemlig en division der hedder OnlineSynlighed.dk. På OnlineSynlighed.dk gør vi det klart, at vi er resultatorienterede. Det vil sige, at vi arbejder for at skabe resultater for din virksomhed – altså er alle de markedsføringskampagner der skabes, et skridt mod en større vækst i din virksomhed.

Derfor er det kun fordelagtigt at benytte OnlineSynlighed.dk, når du i din virksomhed vil skabe resultater med markedsføringsaktiviteter. Resultater der kan mærkes på din bundlinje og omsætning.

Få professionel konsulentbistand i dag

Lad OnlineSynlighed.dk stå for søgemaskineoptimering, Google AdWords og skabelsen af online synlighed i din virksomhed. Vi har stor erfaring og en masse resultater med i rygsækken, resultater og erfaringer du kan trække på, når du vil vækste i virksomheden.

Ring til os allerede nu på telefonnummeret 70 13 63 23, så kan vi fortsætte snakken om hvordan online markedsføring kan skabe resultater i din virksomhed, der kan måles og mærkes på bundlinjen. Send os eventuelt en e-mail med lidt baggrundsviden, så vi kan sætte os dybere ind i din situation.

Vores ”Ring mig op”-formular til højre er perfekt til dig, der ønsker at blive ringet op på et passende tidspunkt.