Nielco IT er specialist i IT for virksomheder

Der er meget en virksomhedsejer skal tænke over, når en virksomhed skal i vækst og drives fremad – et af dem omhandler IT. IT-systemer, IT-udstyr og IT-sikkerhed er bare nogle af de ting, der skal være styr på, når man driver forretning.

Hos Nielco IT har vi specialiseret os i IT for virksomheder. Det betyder, at vi tilbyder at hjælpe virksomheder med alt, hvad der omhandler IT, så du kan bruge tiden på det, der er vigtigere for dig.

Vi har specialiseret os inden for særligt tre områder, som vi tilbyder at hjælpe virksomheder inden for. Disse er:

Sikker og brugbar IT med Nielco IT

Vi har stor ekspertise inden for IT, og vores IT-eksperter træder gerne til og hjælper dig med at besvare alle de spørgsmål, du har om IT-sikkerhed, IT-udstyr og IT-systemer.

Vi rådgiver dig blandt andet om, hvilke IT-løsninger, der passer til din virksomhed, og hjælper dig med at finde frem til de bedste og sikreste IT-sikkerhedsløsninger, så dine vigtige data også er sikret mod IT-kriminalitet og IT-nedbrud.

Foruden at rådgive om IT-sikkerhed og IT-løsninger har Nielco IT også stor erfaring med digital bevissikring. Ved digital bevissikring sikrer vi dine beviser til brug ved retssager. Står du i en situation, hvor din virksomhed er blevet krænket, fx varemærkekrænkelse eller ulovlig kopiering, kan vores IT-sagkyndige levere den digitale bevissikring for dig.

Få professionel IT-konsulentbistand i dag

Spar besværet og lad Nielco IT hjælpe din virksomhed med jeres IT. Vi har stor ekspertise og en masse erfaring med i rygsækken. Erfaring, som du kan trække på, når du skal investere i nye IT-systemer, nyt IT-udstyr, eller når du skal have optimeret din virksomheds IT-sikkerhed.

Ring til os allerede nu på telefonnummeret 70 13 63 23, så kan vi fortsætte snakken om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe din virksomhed med IT-delen.

Du kan også benytte vores kontakt formular, så vil vi kontakte dig.

Skal vi kontakte dig?

IT-sikkerhed

Passer din IT-sikkerhed til din virksomheds risikoniveau?
Med digitaliseringen og den stigende IT-kriminalitet er IT-sikkerhed blevet vigtigere end nogensinde før. Du kan ikke drive din virksomhed uden data, og derfor er det vigtigt, at den er godt beskyttet. Nielco IT kommer hele vejen rundt om din IT-sikkerhed og hjælper dig med en IT-sikkerhedsløsning, så du er sikret, hvis uheldet er ude.

IT-rådgivning

Skal din virksomhed investere i ny IT, eller vil du vide mere om optimeringsmulighederne inden for IT til din virksomhed? Med IT-rådgivning kan du få gode råd til, hvor og hvordan du kan effektivisere og optimere din virksomheds IT. Hos Nielco IT kan du få rådgivning om alt lige fra IT-udstyr til IT-sikkerhed, så du undgår ekstra omkostninger, når du investerer i nye IT-systemer og undgår dyre fejlkøb af forkert IT-udstyr.

Digital bevissikring

Har du brug for en samarbejdspartner til at sikre dine digitale beviser? I en retssag kan det have afgørende betydning, at du har sikret dig beviser i rette tid. Nielco IT er flere gange blevet brugt som ekspert og bevissikrer i retssager omhandlende virksomheder, og har derfor stor retssagserfaring. Vores IT-sagkyndige er specialiserede i at levere digital bevissikring, og hjælper dig med at sikre dine beviser ved de danske domstole.

Seneste på bloggen

Beskyttelse af fjernarbejdere mod cybertrusler

Beskyttelse af fjernarbejdere mod cybertrusler

I takt med den teknologiske udvikling og de seneste globale begivenheder har fjernarbejde aldrig været mere populært. Mange virksomheder har set fordelene ved at lade deres medarbejdere arbejde hjemmefra, herunder øget fleksibilitet, lavere omkostninger og forbedret...

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Har din virksomhed styr på behandlingen af den data, som I indsamler om kunderne? Ellers er det på høje tide at få det. Den 25. maj 2018 træder EU's nye forordning om behandling og opbevaring af persondata – den såkaldte GDPR (General Data Protection Regulation) i...