IT-sikkerhedspolitik

En IT-sikkerhedspolitik er en politik, der handler om IT-sikkerhed. En IT-sikkerhedspolitik har til formål at give en række retningslinjer for blandt andet, hvordan medarbejderne skal agere og færdes på IT-systemerne for at opretholde IT-sikkerheden.

Med det ændrede trusselsbillede, er der i dag rigtig mange trusler mod IT-systemer. For at få det hele til at køre sikkert, skal der derfor nogle sikkerhedspolitikker indover.

Hos Nielco IT kan vi rådgive om IT-sikkerhedspolitikker og hjælpe dig med at sammensætte en IT-sikkerhedspolitik, der er brugbar og nyttig for dine ansatte, så det bliver en fordel fremfor en belastning at få en integreret IT-sikkerhedspolitik i din virksomhed.

Er du til de klassiske IT-politikker?

En klassisk IT-sikkerhedspolitik kan eksempelvis være, at de ansatte har begrænset adgang til en computers operativsystem, så der ikke kan installeres programmer uden accept fra en administrator. Dette er en klassisk metode til at øge sikkerheden i virksomheden, da ondsindede programmer dermed har svært ved at infiltrere din virksomheds IT-system.

Et andet eksempel kan være at begrænse adgangen til suspekte hjemmesider, så dine ansatte ikke kan tilgå dem. Dette er en klassisk IT-sikkerhedspolitik, men er kun toppen af isbjerget i forhold til, hvad en IT-sikkerhedspolitik kan indeholde.

Der findes altså klassiske IT-sikkerhedspolitikker, som nemt kan integreres i dine medarbejderes hverdag. Dog er der stadig alt for mange virksomheder i Danmark, som ikke har nogen IT-sikkerhedspolitik. Der er desværre også nogle virksomheder, der har en IT-sikkerhedspolitik, som er alt for ineffektiv.

Få den rigtige IT-sikkerhedspolitik til din virksomhed

Da der findes rigtig mange forskellige former for IT-sikkerhedspolitik, er det ikke sikkert, at den IT-sikkerhedspolitik du allerede har, passer til din virksomhed og endda til dine ansatte. De mange former og kombinationer kræver, at du har tungen lige i munden, og overvejer nøje, hvad du ønsker, at din IT-sikkerhedspolitik skal omfatte.

Når du samarbejder med Nielco IT, kan vi hjælpe dig med at få en IT-sikkerhedspolitik, der passer perfekt til netop din virksomhed.

Vi har stor erfaring med at etablere IT-sikkerhedspolitikker, der gør, at din IT-sikkerhed i virksomheden er i top.

Sådan hjælper vi dig med din IT-sikkerhedspolitik

Når vi skal hjælpe dig med at lave en ny IT-sikkerhedspolitik eller lave forbedringer på den eksisterende IT-sikkerhedspolitik, tager vi altid udgangspunkt i virksomheden.

Hos Nielco IT starter vi med at se på de nuværende systemer, protokoller, og hvad der ellers udgør sikkerhedspolitikken i din virksomhed. Er der slet ikke noget, så går vi selvfølgelig systematisk i gang med at undersøge virksomheden, opgaverne i virksomheden og ikke mindst, hvad de ansatte laver, så sikkerhedspolitikken bliver skræddersyet til din virksomhed.

Med sådan en tilgang vil du altid få det bedste resultat til din virksomhed. Du vil få en brugbar IT-sikkerhedspolitik, der hjælper dig med at udnytte hver mandetime bedre, og du vil endda tjene flere penge i det lange løb, da dine medarbejdere kan arbejde effektivt via din virksomheds IT-systemer.

Dette kræver dog også, at du får kommunikeret din nye IT-sikkerhedspolitik ud til dine medarbejdere, så de kan integerere sikkerhedspolitikken i deres hverdag og handle på baggrund af denne.

Har du brug for hjælp til din IT-sikkerhedspolitik?

Vores fremgangsmåde til en god og effektiv IT-sikkerhedspolitik kan spare dig for en masse besvær og ikke mindst tid og penge – og det ved vi, er vigtigt for dig og din virksomhed.

Når du får Nielco IT til at hjælpe dig med din IT-sikkerhedspolitik, kan du derfor bruge din tid og penge på andre områder, der kan gavne din forretning.

Vi er altid klar på at give dig professionel rådgivning til den bedste sikkerhedspolitik til din virksomhed, så lad os allerede i dag snakke om din virksomheds IT-sikkerhedspolitik.

Ring på telefon 70 13 63 23 eller udfyld formularen herunder.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen - så tager vi en hurtig og uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med IT-sikkerhedspolitik.

Seneste på bloggen

Seneste på bloggen

Beskyttelse af fjernarbejdere mod cybertrusler

Beskyttelse af fjernarbejdere mod cybertrusler

I takt med den teknologiske udvikling og de seneste globale begivenheder har fjernarbejde aldrig været mere populært. Mange virksomheder har set fordelene ved at lade deres medarbejdere arbejde hjemmefra, herunder øget fleksibilitet, lavere omkostninger og forbedret...

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Har din virksomhed styr på behandlingen af den data, som I indsamler om kunderne? Ellers er det på høje tide at få det. Den 25. maj 2018 træder EU's nye forordning om behandling og opbevaring af persondata – den såkaldte GDPR (General Data Protection Regulation) i...