Digital bevissikring af IT-sagkyndige

Er din virksomhed blevet digitalt krænket?

Hvis din virksomhed er blevet udsat for en krænkelse af sine immaterielle rettigheder, eller er blevet udsat for en anden form for digital krænkelse som eksempelvis ulovlig kopiering af et digitalt materiale, kan du hos Nielco IT ved John Nielsen få foretaget en digital bevissikring.

En bevissikring er din dokumentation for, at din virksomhed er blevet krænket, og i en retssag kan det have afgørende betydning, at du har fået foretaget en professionel digital bevissikring i rette tid.

Ejer af Nielco IT og IT-ekspert John Nielsen har erfaring med digital bevissikring, og kan bruges både som ekspert og bevissikrer i forbindelse med retssager – ikke kun i Østjylland, men i hele landet.

IT-sagkyndig med retssagserfaring til digital bevissikring

Hos Nielco IT har vi stor retssagserfaring. Vi har ad flere omgange været involveret i retssager omhandlende virksomheder. Her er vi blevet brugt som leverandør af den digitale bevissikring, som IT-sagkyndig samt som efterfølgende IT-ekspert.

Vi er specialiserede i at levere digital bevissikring i retssager, og har særlig stor ekspertise i at levere materiale i bevissikringssager som ulovlig kopiering, krænkelser i forhold til varemærke eller patent og datatyveri.

Udover at foretage og sikre den digitale bevissikring står vi også til rådighed som IT-ekspert og IT-konsulent i forbindelse med den efterfølgende retssag. Vi er med dig hele vejen fra indsamling af bevismateriale til konsulentbistand i den efterfølgende retssag, hvis sagen skulle komme for de danske domstole.

Sådan foregår en digital bevissikring

Formålet med en digital bevissikring er at sikre kopi af data, før det slettes eller flyttes, samt at lade virksomheden eller personen, som har krænket din virksomhed, fortsætte uhindret af sagen.

Under en digital bevissikring tager en IT-ekspert en komplet kopi, i fagsprog omtalt som ‘en spejling’, af en virksomheds IT. Alle filer fra samtlige enheder, det være sig computere, servere, tablets m.v., bliver kopieret over på et sæt eksterne harddiske.

Disse opbevares herefter sikkert af enten IT-eksperten eller, hvis nødvendigt, af politiet, til brug for retten. Det er ikke sikkert, at disse data tages i brug, men skal de bruges, er de sikret, og virksomheden eller personen, som er krænkeren i sagen, kan fortsætte sine aktiviteter uhindret af sagen.

Det vigtige er, at sikringsakten – den digitale bevissikring – foretages tids nok til, at de involverede partnere ikke har mulighed for at slette deres spor. Det tager vi os naturligvis af, og vi sørger for, at indsamlingen af bevissikringen bliver foretaget så hurtigt som muligt, så datamaterialet ikke når at blive flyttet eller slettet af den krænkende part.

Det er vores erfaring, at en komplet digital bevissikring ofte kan foretages blot på en enkelt arbejdsdag.

Få en erfaren IT-sagkyndig til din næste bevissikringssag

Nielco IT har eksisteret siden 2009 med klienter i hele landet. I forretningen er der fokus på IT-sikkerhed, IT-rådgivning og her digital bevissikring.

Den brede pallette af ydelser og dertilhørende erfaring gør forskellen i forbindelse med digital bevissikring. Der laves et komplet stykke arbejde – klar til brug, skulle det blive aktuelt. Med kendskab inden for alle grene af moderne IT kan Nielco IT bistå med alt IT-teknisk i forbindelse med retssagen.

Kontakt din IT-partner i dag på 70 13 63 23 og lad os hjælpe dig med din digitale bevissikring.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen - så tager vi en hurtig og uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med digital bevissikring.

Seneste på bloggen

Beskyttelse af fjernarbejdere mod cybertrusler

Beskyttelse af fjernarbejdere mod cybertrusler

I takt med den teknologiske udvikling og de seneste globale begivenheder har fjernarbejde aldrig været mere populært. Mange virksomheder har set fordelene ved at lade deres medarbejdere arbejde hjemmefra, herunder øget fleksibilitet, lavere omkostninger og forbedret...

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Har din virksomhed styr på behandlingen af den data, som I indsamler om kunderne? Ellers er det på høje tide at få det. Den 25. maj 2018 træder EU's nye forordning om behandling og opbevaring af persondata – den såkaldte GDPR (General Data Protection Regulation) i...