Nielco IT er beskyttet af loven om ophavsret

Hos Nielco IT dedikerer vi meget tid til at levere nyttigt indhold til vores besøgende og brugere, så du kan få oplysninger, der er generelle, men også dybt detaljerede. Oplysninger og information, som kan hjælpe dig og din virksomhed i den rigtige retning, når det kommer til IT.

Den tid vi benytter på at producere disse tekster varierer meget, men der er ingen tvivl om, at selv den tekst, der er produceret i den korteste periode, tager tid – derfor beder vi dig om at respektere vores arbejde, og dermed ikke kopiere indholdet på denne hjemmeside.

Der er selvfølgelig rigtig mange af vores besøgende og brugere, som respekterer vores ønske – men der er desværre også nogen der uden videre foretager tyverier af vores tekster, billeder og andet indhold på vores hjemmeside.

Derfor vil vi gerne gøre opmærksom på, at Nielco IT er beskyttet af loven om ophavsret – også kaldet copyright på engelsk. Loven om ophavsret er til for at beskytte arbejde i mange former, men blandt andet dækkes indholdet på vores hjemmeside også af loven om ophavsret. Derfor vil enhver kopiering uden tilladelse fra Nielco IT, være et brud på loven om ophavsret – dermed vil sådan en handling være direkte ulovlig.

Vores advokater holder øje!

Som førnævnt vil enhver kopiering af indhold fra Nielco IT uden tilladelse være direkte ulovlig ifølge loven om ophavsret. Af den grund har vi vores advokater, som også kigger med, når vi får mistanke om, at nogen har kopieret vores indhold – er tilfældet, at der er kopieret noget, så vil vi gå den juridiske vej.

Konsekvenserne af kopiering af indhold på internettet, blandt andet fra Nielco IT, er forbundet med regninger og bøder. Bruden på loven om ophavsret i dette tilfælde, kan føre til at du får en bøde på titusindvis af kroner per tekst, billede og indhold der er stjålet. Situationen afgør selvfølgelig den eksakte bødestørrelse og regning per tekst, billede og indhold.

Brug af automatiske link-værktøjer, der høster information eller dele af information fra vores indhold, og derefter tilføjer det på forskellige blogs, er ej heller lovligt.

Brug noget af vores indhold – lovligt!

Det er nu ikke sådan, at det er helt umuligt, at få fremvist noget af vores indhold på eksempelvis din hjemmeside. Der er lovlige metoder, som du kan tage i brug, hvis du gerne vil vise vores tekster, billeder eller andet indhold på din hjemmeside.

Du kan kontakte Nielco IT på telefonnummeret 70 13 63 23, og høre mere om, hvordan du lovligt kan bruge noget af vores indhold på din hjemmeside. Send os gerne en e-mail, hvis du konkret vil vise, hvad du ønsker at benytte.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen - så tager vi en hurtig og uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din virksomheds IT.

Seneste på bloggen

Beskyttelse af fjernarbejdere mod cybertrusler

Beskyttelse af fjernarbejdere mod cybertrusler

I takt med den teknologiske udvikling og de seneste globale begivenheder har fjernarbejde aldrig været mere populært. Mange virksomheder har set fordelene ved at lade deres medarbejdere arbejde hjemmefra, herunder øget fleksibilitet, lavere omkostninger og forbedret...

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Har din virksomhed styr på behandlingen af den data, som I indsamler om kunderne? Ellers er det på høje tide at få det. Den 25. maj 2018 træder EU's nye forordning om behandling og opbevaring af persondata – den såkaldte GDPR (General Data Protection Regulation) i...