IT-sikkerhed

IT-systemer er en vigtig del for at få hverdagen til at fungere for de fleste virksomheder. Til daglig bruger vi IT-systemer igennem de computere vi arbejder med, men også igennem de servere, som din virksomhed benytter til hosting og lignende.

Der er derfor mange IT-systemer, der kan være sat op i virksomheden. Hos Nielco IT kender vi vigtigheden af IT hos virksomheder, da IT ikke kun benyttes til at effektivisere og optimere, men faktisk bruges til at få virksomheden til at køre.

Det er derfor også en rigtig god idé at sørge for, at den sikkerhed, der er bag dine IT-systemer er i orden. Computere, servere og netværk kan nemlig blive udsat for hackerangreb, vira og andre ondsindede angreb. Nielco IT er specialiseret i at få IT i din virksomhed til at fungere uanset hvad. Vi sætter stort fokus på IT-sikkerheden, da det skal være sikkert at benytte IT og alle dets muligheder uden at være bange for hacking, virusangreb og spyware.

 

Beskyt dit IT-system med IT-sikkerhed

Formålet med IT-sikkerhed er at beskytte og sikre dine IT-systemer – både dine egne data, men også dine kunders personlige data, som er vigtige og lovpligtige at holde beskyttet. Er dine IT-systemer beskyttet rigtigt?

Der findes mange måder, hvorpå dine IT-systemer kan sikres, og der bliver hele tiden udviklet nye, der kan øge sikkerheden på IT-systemer. Det skyldes, at IT-angreb sker hyppigere, og at de personer, som begår cyberkriminalitet, bliver mere professionelle til at finde nye måder, hvorpå de kan infiltrere virksomheders IT på. Derfor har din virksomhed brug for en IT-specialist, der følger med i, hvilke IT-sikkerhedsnyheder, der er, så de kan implementeres i din virksomhed.

Nielco IT har været på banen i rigtig mange år, og vi har været med siden de første ondsindede vira blev spredt igennem internettet. Derfor ved vi også, at det er vigtigt at holde sig opdateret på nye måder at forbedre IT-sikkerheden på – og det gør vi en hel del ud af.

Få rådgivning om IT-sikkerhed og IT-sikkerhedsløsninger tilpasset dine behov

Trusselsbilledet har i højere grad ændret sig. Antallet af digitale angreb er stigende, og IT-kriminalitet er i dag en af de største trusler for virksomheders IT-sikkerhed.

Vores løsning til bedre IT-sikkerhed går ud på at tilbyde en fuldstændig pakke til virksomheder. Det vil sige, at vi får sat alle de vigtigste sikkerhedssystemer op, så der ikke er noget sikkerhedshul i dine IT-systemer, der kan bruges af ondsindede personer. Vi vil også tilføje et ekstra niveau af sikkerhed, som blandt andet bygger på genoprettelsesværktøjer, der genopretter din virksomheds data, hvis der skulle ske et uforudset nedbrud.

Nielco IT tager hånd om din IT-sikkerhed

Med Nielco IT som IT-sikkerhedssamarbejdspartner kan du være sikker på at få en professionel service med vores brede kompetencer inden for IT-sikkerhed. En effektiv IT-sikkerhed tager udgangspunkt i din virksomhed og dine medarbejdere. Vi tilbyder derfor IT-sikkerhedsløsninger, der tager udgangspunkt i din virksomheds aktuelle sikkerhedsniveau og risikoprofil, og tilpasser dem efter dine behov. En manglende IT-sikkerhed kan koste dig dyrt, hvis du bliver hacket, eller der skulle ske et nedbrud i dine IT-systemer. Målet er derfor at sikre, at dine IT-systemer er sikret tilstrækkeligt, og at din IT-sikkerhed understøtter din forretning.

Hvor brugbar er din IT-sikkerhedspolitik?

En IT-sikkerhedspolitik er som navnet antyder en politik, der handler om IT-sikkerhed. Der findes mange forskellige IT-sikkerhedspolitikker, der eksempelvis har til formål at begrænse medarbejdernes adgang til en computers operativsystem eller suspekte hjemmesider.

Mange virksomheder har allerede en IT-sikkerhedspolitik liggende, men der er stadig rigtig mange virksomheder, der ikke har, og endnu færre der rent faktisk har en, der er effektiv og brugbar.

For at øge IT-sikkerheden i din virksomhed er det vigtigt at have en IT-sikkerhedspolitik. Det kan desuden være særligt nyttigt at have en IT-sikkerhedspolitik, der er integreret i dine ansattes hverdag for at forhindre potentielle sikkerhedsbrud og brud på persondataloven. Vi rådgiver og hjælper dig med at lave en skræddersyet IT-sikkerhedspolitik, der passer til din virksomhed, og som sikre at din IT-sikkerhed er fuldstændig.

En moderne IT-kriminalitet kræver en moderne IT-sikkerhed

Du ville ikke gå hjemmefra uden at låse døren, så hvorfor lade døren til dine fortrolige oplysninger og personfølsomme data stå pivåbne?

IT-angreb er i dag mere omfattende og ødelæggende end nogensinde før. Det skyldes både, at vi har flere data tilgængelige, som hackerne kan angribe, da vi ofte gemmer alt data i IT-systemer. Men det skyldes også, at hackerne bliver mere kreative og professionelle og finder nye avancerede metoder til at infiltrere IT-systemerne.

En hacker eller it-kriminel kan eksempelvis på under et minut hacke sig ind i dine servere og data og låse dem, så de bliver utilgængelige og ubrugelige for dig. Herudover kan dine IT-systemer også blive angrebet af cyberangreb som APT-angreb, DDoS-angreb og phishing, der kan give store konsekvenser for din virksomheds IT-sikkerhed.

For at undgå IT-kriminalitet og potentielle angreb, er det derfor vigtigt, at du har en effektiv IT-sikkerhed, der får hackerne til at gå en lang bue uden om dine IT-systemer og data.

Hos Nielco IT er vi eksperter i IT-sikkerhed og hjælper dig med at øge sikkerheden på dine IT-systemer. Vi hjælper dig med at sikre at din virksomheds computere og servere er beskyttet rigtigt, og rådgiver dig til de bedste sikkerhedsløsninger, der passer til dig og din virksomhed.

Det kan en penetration test gøre for dig

En af de måder hvorpå, vi hjælper dig med at sikre, at du er beskyttet rigtigt er ved at foretage en penetration test.

En penetration test kan hjælpe dig med at forbedre din IT-sikkerhed, da den registrerer alle de svagheder, der er at finde i IT-systemets sikkerhed. Penetration-testen tegner på den måde et billede af din nuværende sikkerhed, hvilket gør det muligt at optimere og forbedre de forskellige sikkerhedsprocedurer og sikkerhedsforhold.

Du kan læse meget mere om penetration-testen, og hvad en penetration test indeholder her.

Installation af online backup

Hvornår har du sidst tjekket, at du har backup af dine data? Hvor mange af dine programmer, dokumenter, billeder og øvrige data risikerer du at skulle undvære i tilfælde af systemnedbrud, virusangreb, brand m.v. i din virksomhed? Hvor længe kan du undvære dem? Og kan du overhovedet genetablere dem?

IT-sikkerhed handler ikke kun om, at dine IT-systemer skal være beskyttet mod infiltrering, systemnedbrud og virusangreb. IT-sikkerhed handler også om backup, og at du er sikret mod tab af filer, hvis uheldet skulle være ude. De fleste ved, at det er en god idé at tage backup jævnligt for at sikre, at filer og billeder ikke går tabt, hvis computeren en dag giver op eller bliver stjålet. Men i de fleste private hjem er det dog begrænset, hvor meget der går tabt, og hvor meget af det der går tabt, der ikke hurtigt og nemt kan geninstalleres.

Det er dog noget helt andet for dig, der er ejer af en virksomhed. Her har I typisk flere IT-systemer med flere programmer, filer og vigtige data, der er essentielle for at virksomheden overhovedet kan køre. For virksomheder er det derfor endnu vigtigere at være sikret bedst muligt i tilfælde af cyberangreb eller systemnedbrud. Derfor er det en rigtig god idé, at du i din virksomhed har en online backup af alle dine programmer og dokumenter, så du undgår at miste alt, hvis uheldet skulle være ude.

Få en automatisk sikkerhedskopi af dine filer

Hvordan kan du undgå eller minimere risikoen for at miste data og systemer, og hvordan minimerer du forstyrrelserne som følge af uheld m.v.?

Med Nielco IT’s professionelle online backup sætter vi din sikkerhedskopiering op en gang for alle. Når først vi har sat din sikkerhedskopiering op, tages der automatisk professionel online backup hver dag. Sikkerhedskopien overføres krypteret til et professionelt datacenter, hvor du til enhver tid kan tilgå dine dokumenter, billeder og øvrige sikkerhedskopierede data gennem en enkel og sikker adgang via internettet.

Hos Nielco IT hjælper vi dig altså med en opsætning af din sikkerhedskopiering, så den hurtigt er oppe og køre, og dine filer bliver kopieret, gemt og opbevaret online helt automatisk hver dag. På den måde har du altid en opdateret backup af dine filer, og du er derfor 100 % sikret mod tab, hvis et nedbrud eller angreb skulle opstå.

Nielco IT er eksperter i IT-sikkerhedsløsninger

Hos Nielco IT er vi eksperter i IT-sikkerhed og IT-sikkerhedsløsninger. Vi gør en dyd ud af at holde os opdateret på IT-sikkerhedsløsninger og rådgive dig til den bedste IT-sikkerhedsløsning for din virksomhed. Det afspejles også gennem det høje niveau, vi har haft i branchen i så mange år. Vi har også mange certifikater til de allermest benyttede IT-systemer, så du er i gode hænder, når Nielco IT har hænderne fulde med dine IT-systemer og deres IT-sikkerhed.

Nielco IT tilbyder IT-sikkerhedsløsninger og optimering af din IT-sikkerhed i dine eksisterende systemer, men vi tilbyder også personlig sikkerhed. Personlig sikkerhed går ud på, at du altid kan være sikker på, at vi ikke er mere end et opkald væk, når du skal have hjælp.

Derfor skal du vælge Nielco IT som IT-partner

  • Vi har mere end 20 års erfaring med IT-sikkerhed
  • Vi hjælper dig både fjernbetjent og ved besøg
  • Vi tilbyder professionel rådgivning inden for IT-sikkerhed, der tager udgangspunkt i din virksomhed

IT-hjælp kan du få brug for på mange tidspunkter af døgnet. Derfor kan du ringe til os og få hjælp, lige når du har brug for det. Vi tilbyder derfor ikke kun IT-sikkerhed, men også sikkerhed for, at du altid kan få IT-hjælp hos os. Du kan kontakte Nielco IT i dag ved at ringe på telefonnummeret 70 13 63 23, og høre mere om IT-sikkerhed, og hvorfor det er den bedste investering for din virksomhed.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen - så tager vi en hurtig og uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din virksomheds IT.

Seneste på bloggen

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Har din virksomhed styr på behandlingen af den data, som I indsamler om kunderne? Ellers er det på høje tide at få det. Den 25. maj 2018 træder EU's nye forordning om behandling og opbevaring af persondata – den såkaldte GDPR (General Data Protection Regulation) i...

Faste procedurer værner mod direktørsvindel

Faste procedurer værner mod direktørsvindel

Der har været et opsving i antallet af forsøg på direktørsvindel – det der også kaldes CEO-fraud, da udtrykket oprindeligt er engelsk. Senest er det kommet frem, at Statens Museum for Kunst er blevet snydt for knap en million kroner, men dette er langt fra et enestående tilfælde.