Vi løser din IT-opgave uanset udfordring!
Og vi gør det til tiden…

– Det lyder måske nok lidt flot. Ikke desto mindre er det sådan, det er, når du samarbejder med Nielco IT. Når du er kunde hos os, slipper du for at forholde dig til det IT-besvær, der følger i kølvandet på et arbejde, hvor computere indgår. Nielco IT er din eksterne IT-afdeling. Vi tager os af bøvlet 24-7! Hvorfor? Fordi vi kan se, at det gør en stor forskel for dig i dit arbejde, at vi rykker ud, når du har behov for det.

Hvad leverer vi så?

Hos Nielco IT leverer vi IT-sikkerhed, IT-support og IT-installationer til offentlige og private virksomheder – store som små. Vi er hverken kreative eller farverige. Til gengæld har vi over 20 års erfaring med implementering af driftssikker og stabil IT fra blandt andet den finansielle sektor og fra ejendomsmægler-branchen.

Hvad betyder det for dig?

Det betyder, at din IT-teknikker måske er lidt gråsprængt i toppen! Det betyder også, at du får en teknikker eller et team, som er af den gamle skole. Som løser din opgave til aftalt tid, og som holder dig løbende orienteret. Vi sørger i hvert fald for, at du aldrig bliver negativt overrasket.

Du er omdrejningspunktet for vores arbejde. Det er vigtigt, at du er tryg, når du lægger dine IT-opgaver i vores hænder. Den erfaring, der følger med, når du samarbejder med Nielco IT, gør, at vi løser din opgave på vores måde. Samtidig stiller vi enormt høje krav til egne kompetencer og egen kvalitet. Sådan er det bare. Det kan godt være, du kan overraske os med din udfordring, men vi har set det meste…

Som din eksterne IT-afdeling giver vi dig 3 ben at stå på:

  1. IT-sikkerhed handler om, hvorvidt din virksomheds computere, servere og netværk er beskyttet mod hackerangreb, vira og andre ondsindede angreb eller ej. Når du samarbejder med os, holder vi et skarpt øje med, at din virksomheds IT fungerer uanset hvad – og uden, at du skal bekymre dig om hacking, virusangreb og spyware.
  2. IT-support kan både foregå som fjernsupport og som support på din virksomheds adressen. Har du behov for et besøg, kommer vi naturligvis ud til dig. Når vi arbejder med IT-support, har vi fokus på dine udfordringer – på, at du kan fortsætte dit daglige arbejde hurtigst muligt. Vores IT-support er fleksibel. Det betyder, at vi hjælper dig, lige meget om din computer driller, eller dit netværk bryder sammen.
  3. IT-installation handler både om installation af hardware og software. Det handler om alt fra arbejdspladsinstallationer og serverinstallationer til opsætning af mailsystemer. Når vi arbejder med dine IT-installationer, tager vi hånd om alle aspekter af installationerne. Du skal altså hverken bekymre dig om det praktiske arbejde med installationen af din computer eller om valg af software. I mange tilfælde leverer vi både hardware og software.

Behov for en ekstern IT-hjælp eller IT-outsourcing? Giv os et kald!

Sidder du i en IT-afdeling, som har behov for eksterne kompetencer? Eller har du det bedst med at outsource al din IT og lægge ansvaret i andres hænder?

Hos Nielco IT hjælper vi dig gerne af med ansvaret. Vi sammensætter lige præcis det team af teknikkere, som er den bedste løsning i forhold til dine specifikke udfordringer. Og du betaler kun, når du bruger os!

Læs mere om, hvordan du sparer penge med vores klippekort.

I øvrigt: Vi samarbejder med retsvæsnet og hacker helt lovligt

Hos Nielco IT fungerer vi som IT-sagkyndige for retsvæsnet og for advokatvirksomheder. Det betyder, at vi foretager digital bevissikring i forbindelse med retssager, hvor sagsøgte har brugt en computer til at begå en eventuel kriminel handling. I de situationer tager vi en kopi af hele sagsøgtes IT-installation.

Vi scanner IT-installationen, imens vi leder efter billeder, e-mails og øvrige dokumenter, som bekræfter eller afviser sagsøgers påstand om begået kriminalitet. Med en dommerkendelse i hånden hjælper vi retsvæsnet med – om nødvendigt – at hacke en persons eller virksomheds IT. Vi fokuserer på at kortlægge sagsøgtes digitale adfærd med henblik på at dokumentere sagens fakta.

Nielco IT er grundlagt af John Nielsen i 2009.