Nielco IT – Vi løser din IT-opgave uanset udfordring!
Og vi gør det til tiden…

Det lyder måske nok lidt flot. Men det er sådan, det er, når du samarbejder med Nielco IT. Når du er kunde hos os, slipper du for at forholde dig til det IT-besvær, der følger i kølvandet på et arbejde, hvor brugen af computere og andet IT-udstyr er en del af hverdagen.

Nielco IT er din eksterne IT-afdeling. Vi tager os af bøvlet 24-7! Hvorfor? Fordi vi kan se, at det gør en stor forskel for dig i dit arbejde, at vi rykker ud, når du har behov for det.

Nielco IT har eksisteret siden 2009. IT-ekspert John Nielsen opstartede IT-firmaet med et ønske om, at det skulle hedde Nielsen og co. Men da Nielsen er det mest udbredte efternavn i Danmark, fik IT-virksomheden det navn, som du kender i dag; Nielco IT.

Nielco IT – konsulentvirksomhed med mere end 25 års erfaring

Hos Nielco IT leverer og tilbyder vi IT-sikkerhedIT-rådgivning og digital bevissikring til offentlige og private virksomheder – store som små.

Vi er hverken kreative eller farverige. Til gengæld har vi over 20 års erfaring med rådgivning vedrørende driftssikker og stabil IT fra blandt andet den finansielle sektor og fra ejendomsmægler-branchen.

Det betyder, at din IT-sagkyndige måske er lidt gråsprængt i toppen. Men det betyder også, at du får en teknikker eller et team, som er af den gamle skole. Som løser din opgave til aftalt tid, og som holder dig løbende orienteret. Vi sørger i hvert fald for, at du aldrig bliver negativt overrasket.

Du er omdrejningspunktet for vores arbejde. Det er vigtigt for os, at du er tryg, når du lægger dine IT-opgaver i vores hænder. Samtidig stiller vi enormt høje krav til vores egne kompetencer og egen kvalitet, så du altid er sikret de bedste resultater og løsninger på din IT-opgave.

Det kan godt være, du kan overraske os med din udfordring, men vi har set det meste.

Din eksterne IT-partner giver dig 3 ben at stå på

  1. IT-sikkerhed handler om, hvorvidt din virksomheds computere, servere og netværk er beskyttet mod hackerangreb, vira og andre ondsindede angreb eller ej. Når du samarbejder med os, holder vi et skarpt øje med, at din virksomheds IT fungerer uanset hvad, så du aldrig mere skal bekymre dig om hacking, virusangreb og spyware.
  2. Med IT-rådgivning har vi fokus på dine udfordringer, og rådgiver dig inden for de bedste løsninger, der passer til lige netop din virksomhed. Vi bestræber os på, at du kan fortsætte dit daglige arbejde hurtigst muligt og endnu mere effektivt end før. Vores IT-rådgivning er fleksibel. Det betyder, at vi hjælper dig, lige meget om din computer driller, eller dit netværk bryder sammen.
  3. Digital bevissikring handler om indsamling, kopiering og opbevaring af datamateriale i en krænkelsessag, hvor din virksomhed er blevet digitalt krænket. Hos Nielco IT fungerer vi både som leverandør af bevissikring og IT-sagkyndig for retsvæsnet og for advokatvirksomheder. Det betyder, at vi foretager digital bevissikring i forbindelse med retssager, hvor sagsøgte har brugt en computer til at begå en eventuel kriminel handling. I de situationer tager vi en kopi af hele sagsøgtes IT-installation. Vi scanner IT-installationen, imens vi leder efter billeder, e-mails og øvrige dokumenter. Med en dommerkendelse i hånden hjælper vi retsvæsnet med – om nødvendigt – at hacke en persons eller virksomheds IT. Vi fokuserer på at kortlægge sagsøgtes digitale adfærd med henblik på at dokumentere sagens fakta.

Har du brug for en IT-konsulent med stor erfaring? Giv os et kald!

Sidder du i en IT-afdeling, som har behov for eksterne kompetencer? Eller har du det bedst med at lægge al IT i andres hænder?

Hos Nielco IT tager vi hånd om din IT, og hjælper dig gerne af med ansvaret, så du kan være sikker på, at din IT er i trygge hænder. Med IT-sagkyndig John Nielsen kan vi hjælpe dig med lige præcis den IT-opgave, som du har brug for.

Vi rådgiver dig inden for al slags IT og hjælper dig med din IT-sikkerhed og digitale bevissikring, hvis du skulle få brug for det.

Nielco IT ved John Nielsen giver skræddersyet rådgivning og sammensætter den bedste løsning i forhold til dine specifikke udfordringer. Og du betaler kun, når du bruger os.

Giv os et kald allerede i dag på 70 13 63 23 eller udfyld formularen herunder.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen - så tager vi en hurtig og uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din virksomheds IT.

Seneste på bloggen

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Har din virksomhed styr på behandlingen af den data, som I indsamler om kunderne? Ellers er det på høje tide at få det. Den 25. maj 2018 træder EU's nye forordning om behandling og opbevaring af persondata – den såkaldte GDPR (General Data Protection Regulation) i...

Faste procedurer værner mod direktørsvindel

Faste procedurer værner mod direktørsvindel

Der har været et opsving i antallet af forsøg på direktørsvindel – det der også kaldes CEO-fraud, da udtrykket oprindeligt er engelsk. Senest er det kommet frem, at Statens Museum for Kunst er blevet snydt for knap en million kroner, men dette er langt fra et enestående tilfælde.