Nielco IT – Kompentent og erfaren rådgivning!

Det lyder måske nok lidt flot. Men det er sådan, det er, når du samarbejder med Nielco IT. 

Nielco IT har eksisteret siden 2009. IT-ekspert John Nielsen opstartede IT-firmaet med et ønske om, at det skulle hedde Nielsen og co. Men da Nielsen er det mest udbredte efternavn i Danmark, fik IT-virksomheden det navn, som du kender i dag; Nielco IT.

Nielco IT – konsulentvirksomhed med mere end 30 års erfaring

Hos Nielco IT leverer og tilbyder vi rådgivning om IT-sikkerhedIT-rådgivning og digital bevissikring til offentlige og private virksomheder – store som små.

Vi er hverken kreative eller farverige. Til gengæld har vi mere end 30 års erfaring med rådgivning vedrørende driftssikker og stabil IT fra blandt andet den finansielle sektor og fra ejendomsmægler-branchen.

Det betyder, at din IT-sagkyndige måske er lidt gråsprængt i toppen. Men det betyder også, at du får en teknikker eller et team, som er af den gamle skole. Som løser din rådgivningsopgave til aftalt tid, og som holder dig løbende orienteret. Vi sørger i hvert fald for, at du aldrig bliver negativt overrasket.

Du er omdrejningspunktet for vores arbejde. Det er vigtigt for os, at du er tryg, når du lægger dine IT-rådgivningsopgave i vores hænder. .

Det kan godt være, du kan overraske os med din udfordring, men vi har set det meste.

Din eksterne IT-partner giver dig 3 ben at stå på

  1. IT-sikkerhed handler om, hvorvidt din virksomheds computere, servere og netværk er beskyttet mod hackerangreb, vira og andre ondsindede angreb eller ej.
  2. Med IT-rådgivning har vi fokus på dine udfordringer, og rådgiver dig inden for de bedste løsninger, der passer til lige netop din virksomhed. Vi bestræber os på, at du kan fortsætte dit daglige arbejde hurtigst muligt og endnu mere effektivt end før. Vores IT-rådgivning er fleksibel. 
  3. Digital bevissikring handler om indsamling, kopiering og opbevaring af datamateriale i en krænkelsessag, hvor din virksomhed er blevet digitalt krænket. Hos Nielco IT fungerer vi både som leverandør af bevissikring og IT-sagkyndig for retsvæsnet og for advokatvirksomheder. Det betyder, at vi foretager digital bevissikring i forbindelse med retssager, hvor sagsøgte har brugt en computer til at begå en eventuel kriminel handling. I de situationer tager vi en kopi af hele sagsøgtes IT-installation. Vi scanner IT-installationen, imens vi leder efter billeder, e-mails og øvrige dokumenter. Med en dommerkendelse i hånden hjælper vi retsvæsnet med – om nødvendigt – at hacke en persons eller virksomheds IT. Vi fokuserer på at kortlægge sagsøgtes digitale adfærd med henblik på at dokumentere sagens fakta.

Har du brug for rådgivning fra en IT-konsulent med stor erfaring? Giv os et kald!

Sidder du i en IT-afdeling, som har behov for eksterne rådgivningskompetencer? 

Vi rådgiver dig inden for IT-sikkerhed og digitale bevissikring, hvis du skulle få brug for det.

Nielco IT ved John Nielsen giver skræddersyet rådgivning og sammensætter den bedste løsning i forhold til dine specifikke udfordringer. Og du betaler kun, når du bruger os.

Giv os et kald allerede i dag på 70 13 63 23 eller udfyld formularen herunder.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen - så tager vi en hurtig og uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din virksomheds IT.

Seneste på bloggen

Beskyttelse af fjernarbejdere mod cybertrusler

Beskyttelse af fjernarbejdere mod cybertrusler

I takt med den teknologiske udvikling og de seneste globale begivenheder har fjernarbejde aldrig været mere populært. Mange virksomheder har set fordelene ved at lade deres medarbejdere arbejde hjemmefra, herunder øget fleksibilitet, lavere omkostninger og forbedret...

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Har din virksomhed styr på behandlingen af den data, som I indsamler om kunderne? Ellers er det på høje tide at få det. Den 25. maj 2018 træder EU's nye forordning om behandling og opbevaring af persondata – den såkaldte GDPR (General Data Protection Regulation) i...