IT-rådgivning af erfarne IT-konsulenter

Nielco IT er et konsulenthus, og derfor er IT-rådgivning også det helt centrale omdrejningspunkt for os. Når vi rådgiver om IT går vi i dialog med jer som virksomhed og tager udgangspunkt i jeres behov og ønsker.

IT er i konstant udvikling og særligt de senere år, er der kommet utrolig mange forskellige IT-løsninger og IT-værktøjer, og det kan være lidt af en jungle at finde frem til de bedste IT-sikkerhedsløsninger, der passer til netop jeres virksomhed.

Det er derfor en rigtig god idé at have en IT-partner, der kan komme med gode råd og vejledning til netop dette. Hos Nielco IT er vi opdateret på den nyeste viden inden for IT, og tilbyder at rådgive jer om alt inden for IT og IT-løsninger til jeres IT-systemer og IT-sikkerhed.

 

Færre nedbrud, udfordringer og omkostninger med IT-rådgivning

IT-rådgivning er en vej til bedre og mere sikker IT. Med IT-rådgivning kan du få viden om, hvordan din virksomhed kan spare sig selv for en masse unødvendige omkostninger, når blandt andet nye IT-systemer skal sættes i kraft i virksomheden.

IT-rådgivning benyttes også, når eksisterende IT-systemer skal effektiviseres. Derfor er IT-rådgivning en fantastisk investering for virksomheder, der gerne vil øge effektiviteten i virksomheden og samtidig optimere IT-systemer og anden IT til at virke optimalt.

Nielco IT har stor erfaring indenfor IT-rådgivning, og vi kan også rådgive dig og din virksomhed omkring IT, så der opstår færre nedbrud, udfordringer og problemer, når arbejdet i din virksomhed skal udføres. Arbejdsmiljøet bliver også bedre af korrekt IT-rådgivning, da dine ansatte vil støde på færre problemer i arbejdet, når der bruges IT.

Korrekt IT-rådgivning sparer altså dig og din virksomhed for mange omkostninger, giver færre nedbrud og udfordringer og gør det muligt for din virksomhed og dine ansatte at udnytte IT-udstyr langt bedre.

Vi giver dig langsigtede IT-løsninger, der sikrer effektiviteten

Rådgivningen, som du får af Nielco IT, er ikke bare tom snak, men snarere praktiske strategier og løsninger, som kommer din virksomhed til gode. Med vores IT-rådgivning giver vi dig løsninger, der er langsigtede, så du kan få en sund og økonomisk IT-struktur, der sikrer at din virksomheds IT altid virker.

IT er et hjælpemiddel, og derfor skal det ikke sløve arbejdet i din virksomhed. Men det kan det nemt komme til at gøre, hvis ikke det er udført ordentligt. Når din IT derimod altid virker, bliver arbejdet også mere spændende og effektivt.

Med vores IT-ekspertise giver vi dig langsigtede IT-løsninger og en god og korrekt IT-rådgivning, der hjælper dig med at få det bedste udbytte af din IT, og sikrer dig en øget effektivisering i din virksomhed.

Skræddersyet IT-rådgivning af IT-eksperter

IT-rådgivningen fra Nielco IT bygger også på, at vi sætter os ind i din virksomheds kultur. Kulturen i din virksomhed er vigtig, da et IT-system skal kunne passe ind i virksomheden og matche virksomhedens behov.

IT bruges forskelligt fra virksomhed til virksomhed alt afhængigt af kulturen i virksomheden. Når vi først har fået indblik i din virksomheds kultur, kan vi også levere den mest optimale løsning, når du skal have rådgivning indenfor IT-systemer. Disse faktorer indberegner vi derfor, når vi laver en samlet rådgivning i forhold til IT for din virksomhed.

Selvom vi mener, at en skræddersyet IT-rådgivning giver det bedste udgangspunkt for din virksomhed, er det først og fremmest vigtigt at blive rådgivet om de forskellige muligheder, kommende udfordringer og ikke mindst alternative løsninger, der kan skabes indenfor IT-området.

Disse guldkorn er vi villige til at dele med din virksomhed, så du er opdateret og informeret om det der er relevant og det der kan have indflydelse på din virksomhed inden for IT.

Områder inden for IT-rådgivning

Hos Nielco IT rådgiver vi om alt inden for IT, så du kan være sikker på, at uanset, hvilket IT-problem du står med, så kan vi hjælpe dig med råd og vejledning.

Vi giver dig rådgivning inden for IT-muligheder, udfordringer og løsninger samt skræddersyer vores rådgivning, så den passer til dine behov og ønsker. Men derudover rådgiver vi også inden for nogle af de mere gængse problemstillinger og områder, som er forbundet med IT.

Herunder kan du læse lidt mere om, hvad det er for nogle IT-områder, som vi rådgiver inden for.

IT-udstyr

IT-udstyret i din virksomhed strækker sig typisk over en bred vifte af produkter. Det kan være alt fra computere til store datacentre. Men uanset hvilket slags IT-udstyr du har i din virksomhed, har du garanteret mindst én gang oplevet, at du har haft brug for IT-hjælp. Behovet for at snakke med en IT-sagkyndig er i hvert fald noget de fleste af os kan have brug for – både privat og professionelt.

Pludseligt kan det nemlig ske, at et program eller en applikation stopper med at virke. Det kan også være, at dine servere bliver sat ud af drift, og dit netværk bryder sammen, eller at du skal ud og investere i nyt IT-udstyr. Når det sker, er Nielco IT klar på at hjælpe.

Vi har mere end 20 års erfaring med IT-rådgivning og kan derfor rådgive dig om alt inden for IT-udstyr. Vi løser de udfordringer, du har med dit IT-udstyr, men sætter dig også ind i, hvordan IT fungerer, så du næste gang undgår lignende udfordringer. Det gør din virksomhed langt mere effektiv, da du ikke skal kontakte IT-supporten gang på gang.

IT-sikkerhed

Nielco IT giver også rådgivning inden for IT-sikkerhed. Vi rådgiver dig i forhold til, hvordan du bedst muligt beskytter dig selv og din virksomhed mod infiltrering, virus og nedbrud, men også hvordan du bedst muligt sikrer din virksomhed mod tab af vigtige filer og data med backup.

Som virksomhed er det vigtigt at have en god IT-sikkerhed. Derfor rådgiver vi dig og din virksomhed om IT-sikkerhed og IT-sikkerhedsløsninger, der passer til din virksomhed.

Vi tager udgangspunkt i trusselsbilledet og virksomhedens aktuelle sikkerhedsniveau, så du er sikret og beskyttet mod IT-kriminalitet, vira og systemnedbrud.

Professionel IT-rådgivning af professionelle IT-specialister

Nielco IT er klar til at give dig IT-rådgivning inden for alt omkring IT. Du kan spørge løs og fremlægge dine problemstillinger, så vil vi sammen finde den bedste løsning.

Vores IT-rådgivning tager udelukkende udgangspunkt i din virksomhed og jeres ønsker og behov. Vi hjælper dig derfor med de udfordringer du står i nu og her, og rådgiver dig om dine fremtidige muligheder inden for IT, der kan effektivisere og forbedre din virksomheden.

Nielco IT har mange års erfaring med IT-rådgivning, og har rådgivet mange virksomheder indenfor IT-installation, IT-udstyr og IT-sikkerhed. Det er altså en allround ekspertise, som du kan finde hos Nielco IT.

Vores erfaringer samt vores certificeringer fra forskellige samarbejdspartnere gør, at vi kan give dig den nødvendige rådgivning, som vil spare din virksomhed for tid, penge og ikke mindst hovedpine.

Ring til os på telefonnummeret 70 13 63 23 og lad os starte rådgivningen over telefonen, eller udfyld formularen herunder.

Det får I med IT-rådgivning hos Nielco IT

  • Skræddersyet IT-rådgivning, der tager udgangspunkt i din virksomheds kultur og behov
  • Rådgivning om fremtidige muligheder og løsninger inden for IT fra erfarne IT-konsulenter
  • Råd og vejledning i forhold til IT-installationer, IT-udstyr og IT-sikkerhed
  • Korrekt IT-rådgivning og IT-løsninger, der giver færre nedbrud og udfordringer
  • Sparring og vejledning på din virksomheds IT-udfordringer

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen - så tager vi en hurtig og uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din virksomheds IT.

Seneste på bloggen

Beskyttelse af fjernarbejdere mod cybertrusler

Beskyttelse af fjernarbejdere mod cybertrusler

I takt med den teknologiske udvikling og de seneste globale begivenheder har fjernarbejde aldrig været mere populært. Mange virksomheder har set fordelene ved at lade deres medarbejdere arbejde hjemmefra, herunder øget fleksibilitet, lavere omkostninger og forbedret...

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Har din virksomhed styr på behandlingen af den data, som I indsamler om kunderne? Ellers er det på høje tide at få det. Den 25. maj 2018 træder EU's nye forordning om behandling og opbevaring af persondata – den såkaldte GDPR (General Data Protection Regulation) i...