Et spørgsmål som måske får hjertet til at banke lidt hurtigere, og den dårlige samvittighed kan måske også komme lidt frem. For nu skal vi være ærlige – backup er da bare noget man gør én gang, og så virker det bare, ik’?

Denne tankegang er der desværre alt for mange mennesker der har, især virksomheder, som egentlig har rigtig meget at tabe, hvis det går galt. Kontinuerlighed er et rigtig godt ord omkring backup af data, for du skal tjekke om din backup virker eller ej – for ellers har det jo ingen nytte, når du skal bruge det en dag.

Er du en der dagligt tjekker at dine backup virker, og henter du dagligt filer ned fra backupdatabasen for at tjekke det – så har du i hvert fald styr på hvordan backup skal håndteres. Daglige rapporter skal der til, for dine data er meget vigtige.

Kan du undvære alle dine filer på computeren?

Daglige rapporter? Tjek af filer fra backupdatabasen? Det lyder som rigtig meget arbejde, men det er det faktisk slet ikke, hvis du finder den rigtige leverandør af backup. Desuden kan man stille spørgsmålet: kan du undvære alle dine filer på computeren?

Svaret er højst sandsynligt et rungende nej, og derfor giver Nielco IT professionel online backup, hvor alle kan være med. Selvom skrækscenariet handler om, at alt på computeren braser sammen og intet kan gendannes, så sker der faktisk rigtig ofte småting, der kræver adgang til backup.

Menneskelige fejl såsom sletning af filer, kan skabe stor frustration hos medarbejdere, og uden en backup, kan man starte helt forfra med projektet der startede for 2 år siden. Derved skal man bruge flere penge og masser af tid, på noget som med Nielco IT professionel online backup ville være en snild sag.

Få online backup allerede i dag

Inden du begynder at kopiere al data fra samtlige computere over på en ekstern harddisk, så skal du vide at der er en nemmere og langt mere effektiv løsning – nemlig ved hjælp af online backup fra Nielco IT.

Det er meget simpelt, og der tages backup hver evig eneste dag – det eneste du behøver at gøre, er at ringe til os på 70 13 63 23, og få sikret dine data i dag.

Er tidspunktet lige nu upassende, kan du udfylde vores formular på hjemmesiden, så ringer vi dig op på et passende tidspunkt. Vi kan selvfølgelig også kontaktes over e-mail, og der kan vi på skrift finde ud af en løsning sammen.