IT outsourcing

IT outsourcing

Outsourcing har været og er stadig et af de store buzzwords i IT branchen – og ikke uden grund. Der er mange penge at spare i at outsource virksomhedens IT-support.

IT-outsourcing frigiver ressourcer

Nøglen til succes i enhver virksomhed er effektivitet og produktivitet.
Det betyder blandt andet, at man i alle virksomheder bør finde ud af, hvordan ressourcerne kan bruges bedst. Og hvis jeres spidskompetence ikke lige er inden for kompliceret IT, så bør I overveje at lade andre stå for driften af jeres IT-systemer.

Outsourcing klinger af Asien for de fleste. Men I behøver faktisk ikke flytte IT-driften til Fjernøsten, før det bliver en god forretning. Nielco IT er en dansk IT-virksomhed med baser i Hinnerup og Hadsten i Favrskov kommune. Her hjælper vi en lang række virksomheder, som har valgt at lade Nielco IT stå for IT-support, IT-rådgivning og IT-installationer. På den måde får vores kunder frie hænder til at bruge ressourcerne der, hvor de får mest ud af dem.

Nielco IT kan hjælpe med en lang række forskellige IT-opgaver. Uanset om det gælder backup, firewalls eller antivirusprogrammer. Vi hjælper naturligvis også gerne med mere omfattende IT-installationer, backup, netværksløsninger og meget mere. Vores kompetencer spænder vidt, og det betyder, at vi kan være jeres IT-partner hele vejen rundt.

En aftale er en aftale. Det er vores forretningsgrundlag og din garanti for, at vi altid holder det, vi lover.

Få tilbud på it-outsourcing

Vil du også finde ud af, hvor mange penge din virksomhed kan spare på at outsource IT-driften?
Kom i gang med det samme. Udfyld vores kontaktformular her.
Du kan også kontakte os på telefon 70 13 63 23.
Vi udformer gerne et uforpligtende tilbud til jer. Vi dækker Aarhus-området, Hinnerup, Hadsten og Hammel i Favrskov, men også det øvrige Jylland og Fyn.

Udfyld formularen

* = Obligatorisk felt