En IT-sikkerhedspolitik er, som navnet antyder, en politik, der har noget med IT-sikkerheden at gøre. Der er rigtig mange trusler mod IT-systemer i dag, og for at få det hele til at køre sikkert, skal der nogle sikkerhedspolitikker indover.

Det kan eksempelvis være, at ansatte har begrænset adgang til en computers operativsystem, så der ikke kan installeres programmer uden accept fra en administrator. Dette er en klassisk metode til at øge sikkerheden i virksomheden, da ondsindede programmer dermed har svært ved at infiltrere din virksomheds IT-system. En anden ting er at begrænse adgangen til suspekte hjemmesider, så dine ansatte ikke kan tilgå dem. Det er også en klassisk IT-sikkerhedspolitik, men dette er blot toppen af isbjerget.

Så der findes altså klassiske IT-sikkerhedspolitikker, men der er stadig alt for mange virksomheder i Danmark, som ikke har nogen IT-sikkerhedspolitik. Der er desværre også nogle virksomheder, der har en IT-sikkerhedspolitik, som er alt for ineffektiv.

Hos Nielco IT kan vi rådgive om IT-sikkerhedspolitikker, så det bliver en fordel fremfor en belastning i din virksomhed. Samtidig kan vi gøre det nyttigt for dine ansatte at have en IT-sikkerhedspolitik.

Den rigtige IT-sikkerhedspolitik i din virksomhed

Da der findes rigtig mange forskellige former for IT-sikkerhedspolitik, er det ikke ensbetydende med, at din IT-sikkerhedspolitik passer til din virksomhed og endda til dine ansatte. De mange kombinationer kræver, at du har tungen lige i munden, og overvejer nøje, hvad det er din IT-sikkerhedspolitik skal omfatte. Hvis du samarbejder med Nielco IT, kan du få IT-sikkerhedspolitik, der passer perfekt til din virksomhed.

Vi rådgiver nemlig dagligt indenfor IT, og vi har stor erfaring med at etablere IT-sikkerhedspolitikker, der gør, at din IT-sikkerhed i virksomheden er i top. Hos Nielco IT starter vi med at se på de nuværende systemer, protokoller, og hvad der ellers udgør sikkerhedspolitikken i virksomheden. Er der slet ikke noget, så går vi selvfølgelig systematisk i gang med at undersøge virksomheden, opgaverne i virksomheden og ikke mindst, hvad de ansatte laver, så sikkerhedspolitikken bliver skræddersyet til din virksomhed.

Med sådan en tilgang vil du altid få det bedste resultat til din virksomhed, og det bedste resultat vil føre til, at du ikke taber mandetimer, penge og arbejdsglæde. Derimod vil du udnytte hver mandetime bedre, og du vil endda tjene flere penge i det lange løb, da dine medarbejdere kan arbejde effektivt via din virksomheds IT-systemer.

Start den rigtige rådgivning om IT-sikkerhedspolitik

Nu ved du noget om den fremgangsmåde, som Nielco IT benytter, når det kommer til IT-sikkerhedspolitik. Vi mener, at denne fremgangsmåde kan spare dig for en masse besvær og ikke mindst tid og penge – og det ved vi er vigtigt for din virksomhed, så lad os allerede i dag snakke om din virksomheds IT-sikkerhedspolitik.

Ring til os på telefonnummeret 70 13 63 23 eller udfyld kontaktformularen herunder.

* = Obligatorisk felt