IT-sikkerhed

IT-sikkerhed

Alle virksomheder i Danmark har på en eller anden måde forbindelse til IT.

Det kan være igennem de computere vi arbejder med, men det kan også være igennem de servere, som din virksomhed benytter til hosting og lignende.

Der er derfor mange IT-systemer, der kan være sat op i virksomheden, og IT er til for at hjælpe dig og din virksomhed videre, når arbejdet skal udføres.

Hos Nielco IT er vi klar over vigtigheden af IT hos virksomheder, da IT ikke kun benyttes til at effektivere og optimere, men faktisk benyttes IT også til at få virksomheden til at køre. Det er nemlig helt umuligt for mange virksomheder, at producere noget overhovedet, hvis ikke de har de nødvendige data og værktøjer, som typisk findes i en virksomhed.

Det leder os videre til den sikkerhed, der er bag IT. Computere, servere og netværk kan nemlig blive udsat for hackerangreb, vira og andre ondsindede angreb. Nielco IT er derfor specialiseret i at få IT i din virksomhed til at fungere uanset hvad – og vi sætter stor fokus på IT-sikkerheden, da det skal være sikkert at benytte IT og alle dets muligheder uden at være bange for hacking, virusangreb og spyware.

Beskyt dine IT-systemer med IT-sikkerhed

Der findes mange måder, hvorpå dine IT-systemer kan sikres, og der bliver hele tiden udviklet nye måder til at beskytte IT-systemer. Det skyldes, at der er flere og flere ondsindede personer, der bliver ved med at finde nye måder, hvorpå de kan infiltrere virksomheders IT på. Derfor har din virksomhed brug for en IT-specialist, der følger med i, hvilke IT-sikkerhedsnyheder, der er, så de kan implementeres i din virksomhed.

Nielco IT har været på banen i rigtig mange år, og vi har været med siden de første ondsindede vira blev spredt igennem internettet. Derfor ved vi også, at det er vigtigt at holde sig opdateret – og det gør vi i meget høj grad, og det afspejler det høje niveau vi har haft i branchen i så mange år. Vi har også mange certifikater til de allermest benyttede IT-systemer, så du er i gode hænder, når Nielco IT har hænderne fulde med dine IT-systemer og dets IT-sikkerhed.

Vores løsning til bedre IT-sikkerhed går ud på at tilbyde en fuldstændig pakke til virksomheder. Det vil sige, at vi får sat alle de vigtigste sikkerhedssystemer op, så der ikke er noget sikkerhedshul i dine IT-systemer, der kan bruges af ondsindede personer.

Vi vil også tilføje et ekstra niveau af sikkerhed, som blandt andet bygger på genoprettelsesværktøjer, der genopretter din virksomheds data, hvis der skulle ske et uforudset nedbrud.

Få IT-sikkerhed og personlig sikkerhed i dag

Nu ved du, at vi tilbyder IT-sikkerhed og optimeringen af IT-sikkerheden i dine eksisterende systemer, men vi tilbyder også personlig sikkerhed. Personlig sikkerhed er, at du altid kan være sikker på, at vi ikke er mere end et opkald væk, når du skal have hjælp.

IT-hjælp kan du få brug for på mange tidspunkter af døgnet, så derfor kan du ringe til os og få hjælp, når du har brug for det – så det er ikke kun IT-sikkerhed, vi tilbyder, men også sikkerhed for, at du altid kan få IT-hjælp.

Du kan kontakte Nielco IT i dag ved at ringe på telefonnummeret 70 13 63 23, og høre mere om IT-sikkerhed, og hvorfor det er den bedste investering for din virksomhed.

Udfyld formularen

* = Obligatorisk felt