Selvom IT rådgivning ikke just er en udgift budgetteret med på de fleste små og mellemstore virksomheders budget, er netop IT rådgivning faktisk at anse som en rigtigt god investering. Undgå at blive fanget af gammel teknologi eller at blive ramt af nedbrud som følge af virusangreb – benyt dig af professionel IT rådgivning fra Nielco IT, især hvis jeres virksomhed er beliggende i Hinnerup, Hadsten, Favrskov eller Aarhus!
Vi står klar til at hjælpe i forhold til alle IT-problemer i en moderne virksomhed og vores IT rådgivning rækker langt. Er der allerede opstået problemer såsom netværksproblemer, programopdateringer, virusnedbrud, fejlslagen backup eller en Hosted Exchange-server der driller, kan vores IT rådgivning hjælpe med dette samt tusindvis af andre ting.
Vi er også ofte med på vognen, når en virksomhed skal indkøbe nyt IT-udstyr. At finde de rigtige servere, de rigtige licenser og at opsætte disse til perfektion er nemmere sagt end gjort, men med den rette IT rådgivning til at starte med kommer I langt. Derudover kan vi naturligvis også hjælp udover rådgivning med IT-installationer, IT-sikkerhed og generel IT-drift, skulle der være ønske om dette med vores IT rådgivning.

Forebyggende rådgivning om IT sparer penge

Vi er også i lige så høj klar til at hjælpe forebyggende. Den rette IT-struktur i virksomheden kan være med til at forhindre så godt som alle IT-relaterede problemer langt ud i fremtiden, men det er de færreste, der har både tid og lyst til at sætte sig ind i denne IT-struktur. Her kommer den veluddannede IT rådgivning fra Nielco IT ind i billedet:

I og med at IT rådgivning er en af vores absolutte forcer og spidskompetencer forpligter dette. Derfor sørger vi naturligvis for at uddanne os så godt som overhovedet muligt – en proces, der aldrig nogensinde stopper, da udviklingen som bekendt ikke lader vente på sig – og vi kommer med en praktisk tilgang til tingene klar til at afhjælpe ethvert problem.

Vi har i mange år været med til at hjælpe især mange små og mellemstore virksomheder i lokalområdet nær Hinnerup, hvor vi selv holder til, som i Hadsten, Favrskov og storbyen Aarhus en smule øst for os. Her har vi været med til at skabe online synlighed for virksomheder, vi har opsat IT-sikkerhedsforanstaltninger, vi har opdateret hele IT-strukturer til det nye århundrede og et hav af andre interessante opgaver. Fælles for dem alle er, at vores IT rådgivning har været med til enten at afhjælpe et konkret problem eller at forhindre samme i nogensinde at opstå.

Forståelig rådgivning om IT på dansk

IT rådgivning i øjenhøjde og i et sprog, der er til at forstå for alle, er en af vores absolutte mærkesager. Vores IT-rådgivning hjælper intet, hvis vores sprog er som kaudervælsk for alle andre end os selv – Derfor kommer vi også meget gerne ud til jeres virksomhed i Aarhus, Hinnerup, Favrskov eller Hadsten og giver jer IT rådgivning ansigt til ansigt. Vi mener det, når vi siger, at vores IT rådgivning foregår i øjenhøjde. Gerne over en kop kaffe!

Veluddannet og professionel IT rådgivning til virksomheder i Aarhus, Favrskov, Hadsten eller vores egen by Hinnerup er en af de ting, vi i Nielco IT bruger flest ressourcer på. Vores passion er velfungerende IT, og vejen til dette for lokale virksomheder er IT rådgivning til ordentlige priser og i et normalt sprog. Sidst, men ikke mindst skal det naturligvis siges, at vi gerne hjælper med vores klare IT rådgivning også selvom jeres virksomhed ikke er beliggende i præcis Hinnerup, Hadsten, Favrskov eller Aarhus – Tag kontakt til os, og så kan vi finde ud af det dérfra. IT rådgivning er grundlaget for en succesfuld virksomhed anno 21. århundrede!