Der findes mange fordomme omkring sikkerhedspolitik, uanset hvor du støder på dette begreb, vil mange mennesker desværre opleve negative følelser – det skyldes oftest forkert og mislykket kommunikation. For sikkerhedspolitikker er oftest nødvendige for at opnå størst muligt beskyttelse, og frihed, hvor absurd det end måtte lyde.

IT-sikkerhedspolitik beskytter i den grad både medarbejdere og virksomhed, og lad os lige hurtigt vende tilbage til det med friheden – for hvordan kan en begrænsning øge friheden? Jo for ser du, der er nemlig et klokkeklart eksempel, der kan demonstrere hvordan det kan lade sig gøre:

Jens arbejder i en virksomhed, der med til at formidle varer fra leverandører i Danmark til markeder i Asien. Arbejdsopgaverne fordeler sig imellem kategorierne e-mails, rapporter og excel-filer. En dag får Jens en e-mail fra en interesseret forhandler fra Asien, han henter excel-filen fra e-mailen og straks begynder der at dukke pop-up reklamer op. Han får lukket siderne ned, og resten af dagen føles hans computer sløvere end førhen.

Næste dag møder han op på arbejde, og til hans store skuffelse begynder der nu at komme reklamer fra alle mulige sider, reklamer der førhen aldrig dukkede op – samtidig med at hans computer er blevet meget sløvere.

Det der skete i historien overfor er, at excel-filen han klikkede på resulterede i at et spamprogram blev installeret på hans computer, helt uden hans tilladelse og viden. IT-sikkerhedspolitik kan sørge for, at programmer ikke installeres uden en beslutningstagers samtykke. På den måde får Jens i eksemplet også mere frihed, da han nu kan klikke på excel-filer og links uden at bekymre sig om ondsindede programmer, der installerer sig på hans arbejdscomputer.

Giv dine medarbejdere luft og beskyt virksomheden

Med en erfaren IT-sikkerhedspolitik kan du give dine medarbejdere frihed og luft, og på samme tid kan du også beskytte din virksomhed. For som eksemplet viste, så kan virksomheder uden eftertænkt IT-sikkerhedspolitik opleve stress, nedetider og ikke mindst mistet arbejdstid. IT-sikkerhedspolitik fra Nielco IT kan forhindre unødvendige IT-reparationer og opretholde arbejdstiden på bedste vis.

Det er også vigtigt for dig, at du beskytter din virksomhed og virksomhedens data. For tænk på hvor vigtige informationer og data du har på din virksomheds computere og servere, information der er uerstattelige og nødvendige for at virksomheden kører stærkt videre imod vækst. Dette giver dig lige pludselig mange gode grunde til at få en ordentlig IT-sikkerhedspolitik implementeret i din virksomhed.

Lad Nielco IT stå for din virksomheds IT-sikkerhedspolitik

Nielco IT har mange års erfaring fra IT-branchen, og vores spidskompetence omhandler sikkerhedspolitik indenfor IT. Du kan benytte dig af vores store erfaring og viden, så din virksomhed kan få IT-sikkerhedspolitik implementeret på en ordentlig måde.

Kontakt os på vores telefonnummer 70 13 63 23 allerede i dag, og få IT-sikkerhedspolitik der giver resultater implementeret fra i dag. Du kan også sende os en e-mail eller benytte vores formular til højre, så ringer vi dig op snarest muligt.