Digital bevissikring

I en retssag kan det have afgørende virkning at have foretaget en professionel digital bevissikring i rette tid.

Under en digital bevissikring tager en IT-ekspert en komplet kopi, i fagsprog omtalt som ‘en spejling’, af en virksomheds IT. Alle filer fra samtlige enheder, det være sig computere, servere, tablets m.v., bliver kopieret over på et sæt eksterne harddiske.

Disse opbevares herefter sikkert af enten IT-eksperten eller, hvis nødvendigt, politiet. Det er ikke sikkert disse data tages i brug, men skal de bruges er de sikret, og virksomheden eller personen, sagen drejer sig om, kan fortsætte sine aktiviteter uhindret af sagen.

Nielco IT ved IT-ekspert John Nielsen har erfaring med digital bevissikring og kan bruges både som ekspert og bevissikrer i forbindelse med retssager ikke alene nær det østjyske, men i hele landet.

Erfaren IT-ekspert med retssagserfaring

Vi har ad flere omgange været involveret i retssager omhandlende virksomheder. Her er vi blevet brugt som leverandør af den digitale bevissikring, som IT-sagkyndig samt som efterfølgende IT-ekspert.

I disse tilfælde er der lavet en komplet spejling af virksomhedens udstyr, der herefter kan bruges senere. Vi opbevarer som udgangspunkt dette data for retten. Det vigtige er, at sikringsakten – den digitale bevissikring – foretages tids nok til, at de involverede partnere ikke har mulighed for at slette deres spor.

Formålet med en digital bevissikring er delvist at sikre kopi af data, før det slettes eller flyttes, samt at lade virksomheden eller personen fortsætte uhindret af sagen. Det er vores erfaring, at en komplet digital bevissikring ofte kan foretages blot på en enkelt arbejdsdag.

Udover at foretage den digitale bevissikring står vi også til rådighed som IT-ekspert i forbindelse med den efterfølgende retssag.

Udfyld formularen

* = Obligatorisk felt

Erfaring gør forskellen

Nielco IT ved John Nielsen har eksisteret siden 2009 med klienter i hele landet.

I forretningen er der fokus på IT-sikkerhed, IT-support og associerede ydelser som eksempelvis outsourcing, virtualisering og her digital bevissikring.

Den brede palette af ydelser og dertilhørende erfaring gør forskellen i forbindelse med digital bevissikring. Der laves et komplet stykke arbejde – klar til brug, skulle det blive aktuelt. Med kendskab inden for alle grene af moderne IT kan Nielco IT bistå med alt IT-teknisk i forbindelse med retssagen.